Home » Empresa

Empresa

Informacions sobre la nostra empresa

Informacions sobre la nostra empresa - AC-FIX

 

AC-FIX és una marca ben reconeguda a l'indústria europea i americana de productes per a instal·lacions sanitàrias i de calefacció. La marca AC-FIX pertany a Global Piping Systems, S.L. (GPS), empresa europea fundada a 1999 amb oficines centrals a Barcelona, Espanya. Després d'anys de desenvolupament, GPS té empreses filials i socis estratègics a Alemanya, França, Espanya, Xile i a la Xina. Els productes AC-FIX es venen principalment a Europa, Amèrica del Sud, Austràlia, Orient Mitja i altres regions.

 

El nostre departament de disseny i desenvolupament compte amb un equip d'ingeniers que desenvolupen constantment noves aportacions tecnològiques i millores a la qüalitat dels nostres productes. El nostre objetiu es dissenyar i fabricar productes cada vegada més innovadors, segurs, fiables, fàcils d'instal·lar i que facilitin l'estalvi d'energia.

 

Les games de productes AC-FIX principals són:

 

  • Tubs multicapa.
  • Tubs PE-X.
  • Accesoris d'unió, vàlvules i eines per a tubs plàstics.
  • Col·lectors i termostats.
  • Components per a instal·lacions solars tèrmiques.
  • Vàlvules de radiadors.
 

Els nostres objetius finals com a empresa són oferir als nostres clients productes d'alta qüalitat amb preus competitius, oferir als nostres treballadors un lloc on poguer desenvolupar-se amb èxit a nivell professional i oferir als nostres accionistes un bon retorn sobre la seva inversió.

Cookie Policy